Logo
0 ks
za 0,00 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Originální dárky pro každého

Eshop AZ-Dárky nabízí originální dárky pro všechny příležitosti. Naleznete zde dárky pro muže i dárky pro ženy a to vše za vynikající ceny.

K OBJEDNÁVCE DÁREK ZDARMA!
Jako eshop s dárky, dáváme ke každé objednávce malý ale praktický a užitečný dárek. Jaký? .......... nechte se překvapit :-)

VLASTNÍ SKLAD
Skladovou dostupnost u zboží vždy zobrazujeme v reálném čase. Co u nás dáte do košíku, to máme skutečně skladem!

SPOLEHLIVÝ DÁRKOVÝ ESHOP
Vždy se snažíme vyjít našim zákazníkům vstříc a na reakce některých zákazníků, kteří u nás již nakoupili se můžete podívat zde – Recnze eshopu AZ-Dárky.cz

TOPlist

  1. Úvod
  2. Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely diskuzních příspěvků a komentářů
Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely diskuzních příspěvků a komentářů
  1. Tímto udělujete souhlas pro Fyzická osoba Mgr. Petr Muladi, IČ: 87667037 zapsaná v živnostenském rejstříku na Magistrátu města Frýdek-Místek od 7.3. 2011 pro prodej zboží prostřednictvím on-line obchodu umístěného na internetové adrese www.az-darky.cz (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • jméno / přezdívku
    • emailovou adresu
    • fotografii (pokud poskytnete přes službu třetí strany).
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • zobrazení diskuzních příspěvků a komentářů na webu s informacemi o diskutujícím
  3. Souhlas udělujete na zpracování po neomezeně dlouhou dobu a to za účelem:

    • zobrazení diskuzních příspěvků a komentářů na webu s informacemi o diskutujícím
  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

    • Poskytovatelem služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to například úpravou preferencí ochrany soukromí v patičce webu, zasláním dopisu, emailu.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek anonymizování informací o diskutujícím u vašich příspěvků (úpravou preferencí ochrany soukromí v patičce webu), popř. na slovní žádost (dopis, email) kompletní výmaz vašich diskuzních příspěvků.
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů

Novinky a tipy na originální dárky

Originální dárky pro golfisty
Originální dárky pro golfisty
Máme pro vás další dvě novinky v podobě originálních dárků pro golfisty. Pokud tedy uvažujete o zajímavém dárku pro někoho, kdo rád hraje golf, jsou t... číst celé
Dárek dáváme ke každé objednávce!
Dárek dáváme ke každé objednávce!
Hledali jsme způsob, jak vám nakupování v našem eshopu ještě více zpříjemnit a došli jsme k jednoduchému závěru. Dárkový eshop by měl dávat dárky a to... číst celé
Originální dárky nyní putují i Zásilkovnou
Originální dárky nyní putují i Zásilkovnou
Přidali jsme do našeho seznamu dalšího dopravce, který vám ušetří čas i peněženku. Jedná se o službu Zásilkovna, která funguje na principu široké sítě... číst celé
Novinky v eshopu AZ-Dárky pro rok 2016
Novinky v eshopu AZ-Dárky pro rok 2016
Hned ze začátku roku máme bohužel dvě špatné zprávy, které se týkají plateb na našem eshopu. Více se dočtete v našem článku a je tam i nějaká ta dobrá... číst celé

         

Jak vybrat dárky?

Jak vybírat dárky
Jak vybrat dárky pro muže
Jak vybrat dárky pro ženy
Jak vybírat dárky podle příležitosti

Kontakt
AZ-Dárky.cz
Preferujeme komunikaci emailem:
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz
Zpracování osobních údajů můžete ovlivnit úpravou svých preferencí ochrany soukromí.