Logo
0 ks
za 0,00 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Originální dárky pro každého

Eshop AZ-Dárky nabízí originální dárky pro všechny příležitosti. Naleznete zde dárky pro muže i dárky pro ženy a to vše za vynikající ceny.

VLASTNÍ SKLAD
Skladovou dostupnost u zboží vždy zobrazujeme v reálném čase. Co u nás dáte do košíku, to máme skutečně skladem!

SPOLEHLIVÝ DÁRKOVÝ ESHOP
Vždy se snažíme vyjít našim zákazníkům vstříc a na reakce některých zákazníků, kteří u nás již nakoupili se můžete podívat zde – Recnze eshopu AZ-Dárky.cz

TOPlist

  1. Úvod
  2. Ochrana osobních údajů na e-shopu AZ-Dárky.cz
Ochrana osobních údajů na e-shopu AZ-Dárky.cz
  1. Fyzická osoba Mgr. Petr Muladi, IČ: 87667037 zapsaná v živnostenském rejstříku na Magistrátu města Frýdek-Místek od 7.3. 2011 pro prodej zboží prostřednictvím on-line obchodu umístěného na internetové adrese www.az-darky.cz (dále jen „prodávající“ nebo „správce“) zpracovává ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů)(dále jen „Nařízení“), následující osobní údaje:

    • jméno, příjmení
    • e-mailovou adresu
    • telefonní číslo
    • adresu/sídlo
    • IČ a DIČ
  2. Výše uvedené osobní údaje je nutné zpracovat pro odbavení objednávek a další plnění ze smlouvy, pokud mezi vámi a prodávajícím dojde k uzavření kupní smlouvy. Takové zpracování osobních údajů umožňuje čl. 6 odst. 1 písm. b) Nařízení – zpracování je nezbytné pro splnění smlouvy.

    Prodávající zpracovává tyto údaje rovněž za účelem evidence smlouvy a případného budoucího uplatnění a obranu práv a povinností smluvních stran. Uchování a zpracování osobních údajů je za výše uvedeným účelem po dobu 10 let od realizace poslední části plnění dle smlouvy, nepožaduje-li jiný právní předpis uchování smluvní dokumentace po dobu delší. Takové zpracování je možné na základě čl. 6 odst. 1 písm. c) a f) Nařízení – zpracování je nezbytné pro splnění právní povinnosti a pro účely oprávněných zájmů správce.

  3. Na e-mailovou adresu, případně telefonní číslo mohou být kupujícímu zasílány novinky a jiná obchodní sdělení, tento postup umožňuje § 7 odst. 3 zákona č.480/2004 Sb., o službách informační společnosti, pokud jej kupující neodmítne. Tato sdělení lze kdykoliv jakýmkoliv způsobem – například zasláním e-mailu nebo proklikem na odkaz v obchodním sdělení – odhlásit.

  4. Zpracování osobních údajů je prováděno prodávajícím tedy správcem osobních údajů. Osobní údaje pro tohoto správce zpracovávají také zpracovatelé:

    • Poskytovatelem služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
    • ThePay.cz, s.r.o. Masarykovo náměstí 102/65 586 01 Jihlava  IČ: 28135261 (v případě platby platební kartou)
    • Dopravci využíváni pro doručování zásilek:
    • Česká pošta, s.p. se sídlem: Politických vězňů 909/4, 225 99 Praha 1, IČ:  47114983 (v případě zvolení dopravy Českou poštou)
    • Zásilkovna s.r.o., se sídlem: Drahobejlova 1019/27, Libeň, 190 00 Praha 9, IČ:  28408306 (v případě zvolení dopravy Zásilkovnou, DPD nebo Českou poštou)
    • Direct Parcel Distribution CZ s. r. o. se sídlem: Modletice 135  251 01 Říčany u Prahy  IČ: 61329266  DIČ: CZ61329266 (v případě zvolení dopravy DPD)

    Osobní údaje nebudou předány do třetích zemí mimo EU.

  5. Správce nemá osobu tzv. pověřence. Správce lze kontaktovat na emailové adrese: info@az-darky.cz

  6. Správce osobních údajů, jakožto provozovatel webové stránky www.az-darky.cz, užívá na této webové stránce soubory cookies, které jsou zde užity za účelem:

      • měření návštěvnosti webových stránek a vytváření statistik týkající se návštěvnosti a chování návštěvníků na webových stránkách
      • základní funkčnosti webových stránek

    • Sběr cookies za účelem uvedeným výše může být považováno za zpracování osobních údajů. Takové zpracování je možné na základě zákonného důvodu - oprávněného zájmu správce, a umožňuje ho čl. 6 odst. 1 písm. f) Nařízení.
    • Webové stránky lze používat i v režimu, který neumožňuje sbírání údajů o chování návštěvníků webu – tento režim je možný buďto nastavit v rámci nastavení prohlížeče, nebo je možné vznést proti takovému sběru na základě oprávněného zájmu správce námitku dle čl. 21 Nařízení, která je dostupná v dolní části webových stránek. Vaše námitka bude vyhodnocena bezodkladně. Cookies nezbytné pro funkčnost webu budou uchovány pouze po dobu nezbytně nutnou pro fungování webu.
    • Vznese-li návštěvník námitku proti zpracování technických cookies nezbytných pro fungování webových stránek, nelze v takovém případě zaručit plnou funkčnost a kompatibilitu webových stránek.
    • Cookies, které jsou sbírány za účelem měření návštěvnosti webu a vytváření statistik týkající se návštěvnosti a chování návštěvníků na webu, jsou posuzovány v podobě hromadného celku a v anonymní podobě, která neumožňuje identifikaci jednotlivce.
    • Shromážděné cookies soubory jsou zpracovány dalšími zpracovateli:
      • Poskytovatelem služby Google Analytics, provozované společností Google Inc., sídlem 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA
      • TOPlist s.r.o. se sídlem: nám. Dr. Václava Holého 1054/13 180 00, Praha 8 IČ: 27204171
  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • zrušit kdykoliv zasílání obchodních sdělení,
    • vznést námitku proti zpracování na základě oprávněného zájmu správce,
    • požadovat po nás informaci, jaké vaše osobní údaje zpracováváme,
    • vyžádat si u nás přístup k těmto údajům a tyto nechat aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení zpracování,
    • požadovat po nás výmaz těchto osobních údajů, výmaz provedeme, pokud to nebude v rozporu s platnými právními předpisy nebo oprávněnými zájmy správce,
    • na přenositelnost údajů, pokud se jedná o automatizované zpracování na základě souhlasu nebo z důvodu plnění smlouvy,
    • požadovat kopii zpracovávaných osobních údajů,
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením,
    • podat stížnost u Úřadu pro ochranu osobních údajů.

Výňatek z obchodních podmínek: čl.9 Ochrana osobních údajů a zasílání obchodních sdělení

v Praze dne 24.5.2018

Novinky a tipy na originální dárky

Nyní zaplatíte bankovním převodem i přes QR kód.
Nyní zaplatíte bankovním převodem i přes QR kód.
Odpověď na otázku: jak ulehčit platby bankovním převodem? Je zcela jednoznačně využití QR kódu, který vše zrychlí a zjednoduší číst celé
Originální dárky pro golfisty
Originální dárky pro golfisty
Máme pro vás další dvě novinky v podobě originálních dárků pro golfisty. Pokud tedy uvažujete o zajímavém dárku pro někoho, kdo rád hraje golf, jsou t... číst celé
Dárek dáváme ke každé objednávce!
Dárek dáváme ke každé objednávce!
Hledali jsme způsob, jak vám nakupování v našem eshopu ještě více zpříjemnit a došli jsme k jednoduchému závěru. Dárkový eshop by měl dávat dárky a to... číst celé
Originální dárky nyní putují i Zásilkovnou
Originální dárky nyní putují i Zásilkovnou
Přidali jsme do našeho seznamu dalšího dopravce, který vám ušetří čas i peněženku. Jedná se o službu Zásilkovna, která funguje na principu široké sítě... číst celé

         

Jak vybrat dárky?

Jak vybírat dárky
Jak vybrat dárky pro muže
Jak vybrat dárky pro ženy
Jak vybírat dárky podle příležitosti

Kontakt
AZ-Dárky.cz
Preferujeme komunikaci emailem:
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz
Zpracování osobních údajů můžete ovlivnit úpravou svých preferencí ochrany soukromí.