Logo
0 ks
za 0,00 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Originální dárky pro každého

Eshop AZ-Dárky nabízí originální dárky pro všechny příležitosti. Naleznete zde dárky pro muže i dárky pro ženy a to vše za vynikající ceny.

K OBJEDNÁVCE DÁREK ZDARMA!
Jako eshop s dárky, dáváme ke každé objednávce malý ale praktický a užitečný dárek. Jaký? .......... nechte se překvapit :-)

VLASTNÍ SKLAD
Skladovou dostupnost u zboží vždy zobrazujeme v reálném čase. Co u nás dáte do košíku, to máme skutečně skladem!

SPOLEHLIVÝ DÁRKOVÝ ESHOP
Vždy se snažíme vyjít našim zákazníkům vstříc a na reakce některých zákazníků, kteří u nás již nakoupili se můžete podívat zde – Recnze eshopu AZ-Dárky.cz

TOPlist

  1. Úvod
  2. Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely zobrazování marketingových nabídek
Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely zobrazování marketingových nabídek
  1. Tímto udělujete souhlas pro Fyzická osoba Mgr. Petr Muladi, IČ: 87667037 zapsaná v živnostenském rejstříku na Magistrátu města Frýdek-Místek od 7.3. 2011 pro prodej zboží prostřednictvím on-line obchodu umístěného na internetové adrese www.az-darky.cz (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • marketingové cookies (anonymní)
    • aktivita uživatele (prohlížené produkty a stránky, nákupní chování)
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • marketingového zpracování Vašich nákupních preferencí
    • personalizace (tedy přizpůsobení) obchodních nabídek či kampaní
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 90 dní a to za účelem:

    • marketingového zpracování vašich nákupních preferencí, pokud tuto dobu neprodloužíte
    • personalizace (tedy přizpůsobení) obchodních nabídek či kampaní, pokud tuto dobu neprodloužíte
  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

    • Poskytovatelem služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
    • Poskytovatelem služby Facebook Ads, provozované společností Facebook Inc., sídlem 1601 Willow Road, Menlo Park, CA 94025, USA
    • Poskytovatelem služby Google AdWords, provozované společností Google Inc., sídlem 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA
    • Poskytovatelem služby Sklik, provozované společností Seznam a.s., sídlem Radlická 3294/10, 150 00, Praha 5, ČR
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU. (Servery na území EU)

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to úpravou preferencí ochrany soukromí v patičce webu nebo zasláním emailu.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek zabránění spouštění remarketingových kódů reklamních nástrojů a zabránění personalizace obsahu na webových stránkách e-shopu
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů

Novinky a tipy na originální dárky

Originální dárky pro golfisty
Originální dárky pro golfisty
Máme pro vás další dvě novinky v podobě originálních dárků pro golfisty. Pokud tedy uvažujete o zajímavém dárku pro někoho, kdo rád hraje golf, jsou t... číst celé
Dárek dáváme ke každé objednávce!
Dárek dáváme ke každé objednávce!
Hledali jsme způsob, jak vám nakupování v našem eshopu ještě více zpříjemnit a došli jsme k jednoduchému závěru. Dárkový eshop by měl dávat dárky a to... číst celé
Originální dárky nyní putují i Zásilkovnou
Originální dárky nyní putují i Zásilkovnou
Přidali jsme do našeho seznamu dalšího dopravce, který vám ušetří čas i peněženku. Jedná se o službu Zásilkovna, která funguje na principu široké sítě... číst celé
Novinky v eshopu AZ-Dárky pro rok 2016
Novinky v eshopu AZ-Dárky pro rok 2016
Hned ze začátku roku máme bohužel dvě špatné zprávy, které se týkají plateb na našem eshopu. Více se dočtete v našem článku a je tam i nějaká ta dobrá... číst celé

         

Jak vybrat dárky?

Jak vybírat dárky
Jak vybrat dárky pro muže
Jak vybrat dárky pro ženy
Jak vybírat dárky podle příležitosti

Kontakt
AZ-Dárky.cz
Preferujeme komunikaci emailem:
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz
Zpracování osobních údajů můžete ovlivnit úpravou svých preferencí ochrany soukromí.